e-mail: ics@musicsquare.sk

Otváracia doba
Pondelok - Piatok 9:30 - 18:00
Sobota 9:30 - 14:00

Názory zákazníkov na Muzyczny.pl




Wszystko okej

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Sklep posiada dużą ofertę w atrakcyjnch cenach.

szymonjudasz

2018-07-02 07:43:21

Ostrzegam!!!

Szanowni Państwo! Gitara została wysłana do mnie z uszkodzoną elektroniką. Czyli nikt przed wysyłką nie sprawdza sprzętu. W pierwszej reklamacji serwis kłamał, że gitara jest u producenta - po czym odesłał do mnie instrument bez naprawy - za to z uszkodzonym gryfem!!! Za drugą reklamacją (gryf i elektronika - dowód zdjęcie i nagranie) też kłamali, że sprzęt jest u producenta. W końcu po prawie 3 miesiącach naprawili gitarę u siebie, żeby nie było roszczeń z mojej strony - twierdząc, że nie było usterki!!! I odesłali paczkę pod inny adres!!! Reasumując - serwis twierdzi, że wysyłałem do nich dobrą gitarę... a gryf uszkodziłem sobie sam... ISO na które się powołują nie istnieje - nie ma żadnej dokumentacji zdjęciowej. Serwis może wciskać najbardziej absurdalne wytłumaczenia - jak to powyżej. Skrajny brak jakichkolwiek standardów za który odpowiada kierownik serwisu Piotr Krętowicz - przepraszam za te słowa ale nie znajduję i innych - żenujący kłamca i manipulant. Nie do wiary... Ostrzegam!

Ibanez

2018-05-04 11:16:10


Re: Ostrzegam!!!

Szanowny Panie,

Pańska gitara dwukrotnie odwiedziła nasz serwis gdzie była poddawana szczegółowym inspekcjom podczas których nie wystąpiła wskazana usterka. Instrument był w dobrym stanie technicznym, posiadał drobne rysy oraz niewielki odprysk lakieru na szczycie główki gryfu co zostało odnotowane po rozpakowaniu przesyłki. Drobny odprysk miał charakter eksploatacyjny a stan odsłoniętego drewna wskazywał na to, że uszkodzenie powstało dużo wcześniej. Niestety nie mogliśmy przystać na Pańskie żądania wymiany gryfu lub całego instrumentu gdyż nie mamy związku z powstaniem tej drobnej kosmetycznej usterki. Gitara była odesłana pod wskazany przez Pana adres o czym jasno świadczy list przewozowy, natomiast w wyniku pomyłki przewoźnika została dostarczona do mieszczącego się 300m obok sklepu muzycznego. Przypominam, że proponowaliśmy możliwość odbioru z tego sklepu, dostarczenie instrumentu przez zaprzyjaźnionego pracownika tego sklepu, lub ponowną wysyłkę pod wskazany adres, co spotkało się jedynie z wulgarną reakcją.

Niestety nie widząc perspektyw współpracy nie mogliśmy przystać na Pańskie bezpodstawne żądania.

Piotr Krentowicz

2018-05-08 08:21:24

Marshall DSL40CR

Zamówienie zostało zrealizowane z dnia na dzień, dziś zamówienie - jutro kurier. Wszystko zgodnie z opisem i oczekiwaniami. Odliczono rabat, o który poprosiłem telefonicznie już po złożeniu zamówienia. Wielokrotnie robiłem zakupy w muzyczny.pl (stacjonarnie i internetowo) i szczerze polecam. To najlepszy wrocławski sklep!

Mariusz

2018-05-01 05:54:44

Opinia 5/5

Bardzo dobre produkty, polecam :-D.

szymix

2018-04-25 20:48:08

Mikser

Transakcja bardzo sprawna, przedmiot zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa dnia następnego otrzymałem produkt. Firma godna polecenia.

Sebastian

2018-04-12 22:07:51

opinia

wszystko ok.

grzech

2018-04-12 20:21:23

Gratsy

Super super extra extra fantastih!!!

Pajonk

2018-04-09 19:29:16

Gitara elektryczna

Super sprawnie i szybko a bardzo zależało mi na czasie . Dziękuje ! Kupiona gitara jest obłędna , syn mega szczęśliwy.

Kasia

2018-04-05 20:59:49

struny Presto do wiolonczeli

Jak zwykle szybka dostawa i pełna informacja o przebiegu transakcji. Jestem bardzo zadowolony.

chriseit

2018-04-04 07:35:51

Zakup w sklepie internetowym.

Jestem zadowolony

Wojciech

2018-04-03 19:57:27

Pozytywna

Zamówienie zrealizowano bardzo szybko. Towar zgodny z opisem wysokiej jakości.

Jarek

2018-04-03 19:09:51

Zakup

Dobra komunikacja i szybka realizacja. Sprzęt bez zarzutu

Stefan

2018-04-03 12:21:24

LD Systems D914 Pop Filter osłona do mikrofonu

Spełnia swoje zadanie. Godny polecenia.

Jixxx

2018-04-03 10:09:50

Pozytywna

Pozytywna

Profil: 35988

2018-04-02 19:36:03

Pozytywna

szybko, sprawnie polecam

ap

2018-03-29 19:48:03

Pozytywna

Pozytywna

Profil: 122591

2018-03-28 19:06:44

Pozytywna

Pozytywna

Profil: 122284

2018-03-28 08:56:43

Podwójna stopa Pearl Eliminator P2002C - realizacja zamówienia

Dobry kontakt telefoniczny ze sklepem. W wyniku negocjacji z pracownikiem ustalono cenę przedmiotu, która zadowoliła obie strony. Zamówienie zrealizowano sprawnie i szybko. Generalnie wszystko w porządku i pełne zadowolenie.

Łukasz

2018-03-27 21:09:29

Płyn do dymu

Szybko sprawnie i na temat😁

J 23

2018-03-27 19:17:16

PRS SE 24 Custom

Wszystko w najlepszym porządku, gitara przyszła w jeden dzień.

jaweg

2018-03-26 19:18:57

Geipel 99 kalafonia skrzypcowa antyalergiczna

Obsługa sprawna. Wszystko zgodnie z opisem. Dziękuję!

inka

2018-03-25 20:40:57

Roland FP 30

Super pianino, fantastyczne brzmienie, błyskawiczna wysyłka, wszystko bezproblemowo ;)
W 100% POLECAM :) :) :)

Grzegorz A.

2018-03-25 19:30:30

Pozytywna

Pozytywna

kkowalski1

2018-03-25 19:05:51

Przewody

Szybka dostawa, wszystko działa jak należy ;)

Konrad

2018-03-23 22:11:36

zamówienie strun

Jestem zadowolony szybka przesyłka dobry kontakt

Profil: 121952

2018-03-23 09:02:52

Pozytywna

Znakomicie.

Piotr

2018-03-23 08:29:40

Smyczek

Wszystko w porządku, pełen profesjonalizm

Witold Krysztofiak

2018-03-23 06:29:26

Stage piano Kawai

Szybka i sprawna obsługa. Fachowe doradztwo. Ekspresowa dostawa.

Jerzy

2018-03-22 22:24:06

Pozytywna

Sprzedawca godny polecenia.Szybka przesyłka, dobry kontakt .

lucznik

2018-03-22 17:30:12

Opinia

Struny naprawdę fajnie brzmią. Fajny feeling pod palcami

switu

2018-03-21 14:47:14